Ми та наші партнери використовуємо технологію cookies, щоб зробити ваші покупки швидшими, безпечнішими та релевантними.
OK

Шовковий комплект білизни CR

2500,00
грн.
Шовковий комплект білизни CR, що вражає своєю красою та елегантністю. Цей набір створений з використанням найвищої якості справжнього шовку, що гарантує неперевершений комфорт і ніжність на вашому тілі.

Комплект білизни доступний в різноманітних кольорах, які допоможуть вам виразити свою унікальність та стиль. Ви можете обрати м'який блідий рожевий відтінок, глибокий смокінговий синій, ніжну лаванду або класичний білий. Кожен колір пропонується з дбайливістю про деталі, щоб підкреслити вашу природну красу та індивідуальність.

Комплект білизни CR зроблений на наших власних швейних лініях з використанням найвищих стандартів якості. Кожна деталь дотримується найтоншої майстерності, а кожен шов прошитий з уважністю та пристрастю. Ми прагнемо до виробництва найкращих шовкових виробів, які принесуть вам незабутній досвід носіння.

Наш шовковий комплект білизни CR - це не тільки предмети одягу, але й розкішний спосіб виразити свою жіночність та чуттєвість. Шовк ніжно обіймає ваше тіло, створюючи відчуття легкості та розкіші. Він підкреслює вашу фігуру, додаючи вам впевненості та чарівності.

Підберіть розмір нижньої білизни відносно ваших параметрів за допомогою нашої розмірної таблиці, але не варто переживати. Ви зможете зробити обмін на потрібний вам розмір протягом 30 днів з моменту отримання. 

Розмірна таблиця

Будь-ласка, щоб уникнути проблем під час догляду за білизною, зверніться до наших посібників з догляду за нижньою білизною Kingdom Angels. 

Догляд

Дякуємо за те, що обираєте нас. Ласкаво просимо до королівста янголів.