Ми та наші партнери використовуємо технологію cookies, щоб зробити ваші покупки швидшими, безпечнішими та релевантними.
OK

Kopl

3700,00
грн.
Комплект Kopl - білизна, що підходить як і для повсякденного життя, так і для особливих моментів. Наші майстри на Шрі-Ланці з особливим поглядом підходять до створення кожного комплекту Kopl. Постійні звуки хвиль та сонячна погода заповнюють наші комплекти неймовірною енергією.

Підберіть розмір нижньої білизни відносно ваших параметрів за допомогою нашої розмірної таблиці, але не варто переживати. Ви зможете зробити обмін на потрібний вам розмір протягом 30 днів з моменту отримання. 

Розмірна таблиця

Будь-ласка, щоб уникнути проблем під час догляду за білизною, зверніться до наших посібників з догляду за нижньою білизною Kingdom Angels. 

Догляд

Дякуємо за те, що обираєте нас. Ласкаво просимо до королівста янголів.
Матеріал та догляд

Матеріал та догляд

Матеріал: 95% мереживо + 5% полієстр

  • День відпочинку:
Дайте кожному з ваших бюстгальтерів відпочити; один день, день або два перерви дозволять гумці на вашій смузі та ременях служити довше.

  • Уповільнення обертання:
Хоча ручне прання ідеально підходить, ми розробили наші бюстгальтери для жінок у дорозі. Просто майте на увазі, що ніжніший цикл, тим краще, без віджимання. Для додаткового захисту покладіть кожен бюстгальтер у сумку для нижньої білизни із застібкою ззаду, щоб уникнути зачеплення. (P.S. Ви також повинні тримати їх у шухляді застібками з тієї ж причини).

  • Відмовитись від сушильної машини:
Навіть якщо ваші бюстгальтери захищені в сумці для нижньої білизни, тепло пошкодить будь-які гумки та може спричинити поглиблення на підкладці. Ми пропонуємо вам сформувати та розкласти ваші бюстгальтери або повісити їх (не за бретельки, а на душову штангу або закріпивши догори дном на ремінці) для висихання.

  • Заборонено використовувати відбілювач:
Гумка на ремінці та ременях просто не витримає впливу хлорного відбілювача.