Ми та наші партнери використовуємо технологію cookies, щоб зробити ваші покупки швидшими, безпечнішими та релевантними.
OK

Шовкова сорочка 'ANY'

2400,00
грн.
Ласкаво просимо до світу розкішної елегантності та неперевершеної ніжності - наша шовкова сорочка уособлює в собі саме це.

Кожна одиниця одягу народжується з натурального шовку, який легко приголублюється до вашої шкіри, даруючи вам незабутні відчуття комфорту та задоволення. Наша місія полягає в тому, щоб ви почувалися красивою, самовпевненою та надзвичайно жіночною кожного дня.

Незважаючи на свою простоту, наша шовкова сорочка випромінює витонченість та розкіш. Вона доступна в двох кольорах – чистому білому та глибокому чорному, які обидва символізують виняткову чистоту та елегантність. Цей класичний дизайн підійде для будь-якої нагоди та зможе доповнити будь-який образ вашого гардеробу.

Наші майстри виконують кожну деталь з неперевершеною майстерністю та максимальною увагою до деталей. Округлий комірець додають нотку ніжності, а вишуканий фасон доповнюється природним блиском шовку. Ви будете справжньою королевою, яка вабить своєю природною красою.

Завдяки своїй надзвичайній м'якості та високій якості матеріалу, наша шовкова сорочка підкреслить вашу жіночність та розкіш, даруючи вам незабутні відчуття кожного разу, коли ви її надягаєте.

Підберіть розмір шовкової сорочки відносно ваших параметрів за допомогою нашої розмірної таблиці, але не варто переживати. Ви зможете зробити обмін на потрібний вам розмір протягом 30 днів з моменту отримання.

Розмірна таблиця

Будь-ласка, щоб уникнути проблем під час догляду за шовковими речами, зверніться до наших посібників з догляду за шовковим одягом Kingdom Angels.

Догляд

Дякуємо за те, що обираєте нас. Ласкаво просимо до королівста янголів.