Ми та наші партнери використовуємо технологію cookies, щоб зробити ваші покупки швидшими, безпечнішими та релевантними.
OK

Ero

450,00
грн.
Трусики Ero - це незабутній аксесуар, що додасть вам відвертості, сексуальності та сміливості.

Еротичні трусики Ero виготовлені з використанням високоякісних матеріалів, які ніжно облягають ваші форми, підкреслюючи ваші сексуальні лінії.

Одна з головних переваг наших еротичних трусиків - це їх комфорт і приємність на шкірі. Вони мають м'яку і гладку текстуру, яка дарує приємні відчуття і створює комфортний ефект.

Ero - це невід'ємна частина гардеробу, яка допоможе вам розкрити свою сексуальність і збудити бажання вашого партнера. Вони створюють привабливий образ і підкреслюють вашу неповторність, дозволяючи вам відчувати себе впевнено і сексуально.

Будьте сміливі, експериментуйте і насолоджуйтеся моментом з трусиками Ero, які додають пікантності і незабутніх вражень у ваші стосунки.

Підберіть розмір нижньої білизни відносно ваших параметрів за допомогою нашої розмірної таблиці, але не варто переживати. Ви зможете зробити обмін на потрібний вам розмір протягом 30 днів з моменту отримання. 

Розмірна таблиця

Будь-ласка, щоб уникнути проблем під час догляду за білизною, зверніться до наших посібників з догляду за нижньою білизною Kingdom Angels. 

Догляд

Дякуємо за те, що обираєте нас. Ласкаво просимо до королівста янголів.