Ми та наші партнери використовуємо технологію cookies, щоб зробити ваші покупки швидшими, безпечнішими та релевантними.
OK

Flora

3100,00
грн.
15 бездоганних комплектів на увесь світ.

Розкішна та чуттєва спідня білизна Flora, яка втілює в собі найкращі стандарти якості та майстерності, зроблена з італійського мережива та виготовлена на Шрі-Ланці.

Кожна деталь втілює в собі елегантність та чуттєвість. Ми використовуємо найвищу якість італійського мережива, щоб забезпечити неповторну м'якість і витончений дизайн. Кожен шов виконується з майстерністю та дотриманням найвищих стандартів якості.

Наша нижня білизна не тільки додасть вам чарівності та вишуканості, але й забезпечить відчуття комфорту та ніжності протягом усього дня. Вона ідеально облягає вашу фігуру, надаючи почуття впевненості та привабливості.

Завдяки поєднанню найкращих матеріалів та бездоганної обробки, наша спідня білизна є виразом розкіші та розуміння справжньої жіночої краси.

Підберіть розмір нижньої білизни відносно ваших параметрів за допомогою нашої розмірної таблиці, але не варто переживати. Ви зможете зробити обмін на потрібний вам розмір протягом 30 днів з моменту отримання.

Розмірна таблиця

Будь-ласка, щоб уникнути проблем під час догляду за білизною, зверніться до наших посібників з догляду за нижньою білизною Kingdom Angels.

Догляд

Дякуємо за те, що обираєте нас. Ласкаво просимо до королівста янголів.