Ми та наші партнери використовуємо технологію cookies, щоб зробити ваші покупки швидшими, безпечнішими та релевантними.
OK

Merion

200,00
грн.
Merion panty - втілення комфорту і стилю в одному виробі. Ці неперевершені трусики виготовлені з м'якої і приємної на дотик тканини, яка ніжно обіймає ваше тіло.

Їх елегантний дизайн і простота роблять їх універсальним варіантом для будь-якого гардеробу. Зручний крій забезпечує оптимальну посадку і високий комфорт протягом усього дня.

Елегантні трусики брифи підкреслюють вашу жіночність, створюючи бездоганний силует. Вони надають додаткову підтримку і підсилюють вашу впевненість в собі, дозволяючи вам почуватися комфортно.

Ці трусики - чудовий вибір для повсякденного використання або особливих випадків, коли ви бажаєте виглядати елегантно і привабливо. Вони підкреслять ваш стиль і стануть невід'ємною частиною вашого гардеробу.

Підберіть розмір нижньої білизни відносно ваших параметрів за допомогою нашої розмірної таблиці, але не варто переживати. Ви зможете зробити обмін на потрібний вам розмір протягом 30 днів з моменту отримання.

Розмірна таблиця

Будь-ласка, щоб уникнути проблем під час догляду за білизною, зверніться до наших посібників з догляду за нижньою білизною Kingdom Angels.

Догляд

Дякуємо за те, що обираєте нас. Ласкаво просимо до королівста янголів.