Ми та наші партнери використовуємо технологію cookies, щоб зробити ваші покупки швидшими, безпечнішими та релевантними.
OK

Merion

2000,00
грн.
Мереживний бюстгальтер з пуш-апом - символ сексуальності та жіночої привабливості. Цей витончений бюстгальтер виготовлений з найвищої якості мережива, що ніжно обгортає ваші форми, створюючи незабутній образ.
Завдяки своєму пуш-ап ефекту, цей бюстгальтер додасть вашим грудям щедру форму і зробить декольте неймовірно спокусливим.

Мереживо, що ми використовуємо для виготовлення наших виробів, є надзвичайно м'яким і приємним на дотик. Ви будете відчувати себе впевнено в цьому чуттєвому бюстгальтері, який неодмінно підкреслить вашу природну красу.

Мереживний бюстгальтер з пуш-апом - ідеальний вибір для особливих моментів або для того, щоб почуватися чарівною і привабливою в будь-який день.

Підберіть розмір нижньої білизни відносно ваших параметрів за допомогою нашої розмірної таблиці, але не варто переживати. Ви зможете зробити обмін на потрібний вам розмір протягом 30 днів з моменту отримання.

Розмірна таблиця

Будь-ласка, щоб уникнути проблем під час догляду за білизною, зверніться до наших посібників з догляду за нижньою білизною Kingdom Angels.

Догляд

Дякуємо за те, що обираєте нас. Ласкаво просимо до королівста янголів.